rss

Spionat: noul Opel Astra

  1. 23/01/2009
  2. Tags: Astra, ecoFLEX, Frankfurt, Opel, TwinTop
    Vezi toate fotografiile (6)

    Noul Opel Astra nu va putea fi vazut inainte de Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an. Numai ca paparazzi au reusit sa surprinda aceasta versiune in 5 usi a hatch-ului in timpul unor teste pe care le-a efectuat in Scandinavia pe zapada.

    In ciuda camuflajului puternic, se poate observa ca noul Astra va afisa un design tineresc, dinamic, insa spre deosebire de actualul model va avea linii mai curbate si mai rotunjite, cu o grila a radiatorului mai larga si o linie a acoperisului plonjata spre partea posterioara a masinii.

    Galerie foto aici

    Noua generatie va imprumuta noul sau look de la sora mai mare Insignia, de la care va mai prelua, intre altele, blocurile optice cu LED-uri, inovatiile tehnologice, dar si gama de motorizari si transmisiile manuale si automate.

    La interior, noul Opel Astra va fi foarte bine echipat in standard. O noutate pentru aceasta masina o reprezinta amortizoarele adjustabile FlexRide, care ii permite soferului sa seteze in trei moduri suspensiile in functie de suprafata de rulare: Tour, Standard si Sport.

    La fel ca actualul model, si noul Astra in 5 usi va fi urmat de versiunea VXR in 3 usi, unma cabrio TwinTop si break. De asemenea, ulterior va fi oferita si o varianta EcoFLEX.

    Vizualizari: 1160
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »