rss

Spionat: noul Maserati Quattropporte

  1. 20/05/2008
  2. Tags: Quattroporte
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa mai multe tentative de recaptare a atentiei prin eliberarea catorva editii speciale si a unui facelift discret, Maserati va face in sfarsit un update serios pentru limuzina Quattroporte, ce va fi prezentat anul viitor.

    Intre timp, masina a fost spionata in timpul unor teste de strada si, in ciuda camuflajului masiv, a lasat sa transpire cateva noutati importante.

    In primul rand, vorbim de o grila de radiator noua si de un set de faruri revizuite astfel incat sa imprime masinii si mai multa agresivitate (ganditi-va la ceva in genul lui GranTurismo).

    In spate, este de asteptat ca stopurile sa arate un pic altfel decat cele de acum, iar portbagajul sa includa un al treilea bloc optic de atentionare a unei operatiuni de franare.

    Quattroporte va avea mult de tras in urmatorii doi ani, cand isi vor face aparitia concurenti extrem de puternici precum Aston Martin Rapide si Porsche Panamera; ca urmare, italienii se vor asigura ca macar din punct de vedere mecanic masina sa se ridice la nivelul acestora, urmand sa monteze sub capota motorul de 4,7 litri V8 cu injectie directa de pe Ferrari GT California. Spice up...
    Vizualizari: 946