rss

Spionat: noul Jaguar XJ

  1. 04/12/2008
  2. Tags: BMW , BMW, Jaguar, Mercedes, Xf, Xj
    Vezi toate fotografiile (1)

    In primavara lui 2011, milionarii din toata lumea vor putea pune mana pe noul Jaguar XJ, o masina care se anunta cel putin la fel de moderna si surprinzatoare la nivelul designului pe cat a fost XF.

    Deocamdata, prototipuri ale limuzinei de lux britanice colinda pe sosele in timpul testelor de strada, iar fotografii-spioni, ca de obicei, isi fac treaba...

    Formele caroseriei se afla ascunse sub "tone" de camuflaj hidos, insa nici asemenea masuri antispionaj nu au putut feri de privirile indiscrete un profil cu o capota de motor lunga si un posterior modelat precum cel al unui coupe.

    Asadar, viitorul XJ se va detasa complet de imaginea traditionalista, usor arhaica a predecesorilor sai (inclusiva actuala masina), alura sportiva permitandu-i sa concureze atat cu limuzinele clasice (Mercedes S-Klasse, BMW Serie 7 sau Audi A8), cat si cu atat de la moda coupe-uri cu patru usi (Porsche Panamera sau Aston Martin Rapide).

    Cat priveste motorizarile, asteptati-va ca noua generatie de V8-uri sa pastreze caracterul "muscle" pe care toate modelele de lux Jaguar l-a demonstrat de-a lungul anilor.

    Vizualizari: 886
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »