rss

Spionat: noul Ford C-Max

  1. 10/07/2008
  2. Tags: C-Max
    Vezi toate fotografiile (1)
    MPV-ul de clasa compacta a lui Ford se afla deja pe piata de vreo 5 ani si, chiar daca in 2007 a trecut printr-un facelift menit sa il tina in carti in cadrul segmentului, se simte destul de serios nevoia de o schimbare completa.

    Aceasta va veni in 2010, cand noul C-Max va fi lansat pe piata europeana insa, pana atunci, iata ultimele vesti preliminare insotite de obisnuita fotografie-spion.

    Monovolumul Ford va marca o premiera in ceea ce priveste distributia sa, urmand a fi comercializat si in Statele Unite pe fondul minimizarii cererii de vehicule mari si gurmande.

    Masina va imparti ca de obicei platforma tehnica si motoarele cu Focus, urmand a propune o gama din care nu vor lipsi cunoscutele agregate de 1,4 si 2 litri pe benzina sau renumitele propulsoare TDCI (nu va faceti iluzii – motorul de 2,5 litri supraalimentat de pe Focus ST si S-Max nu va intra in calcule).

    La nivelul designului, asteptati-va ca si C-Max sa deserveasca drept sevalet pentru designul kinetic, un curent stilistic ce tinde sa devina in mod evident stalpul principal de sustinere a vanzarilor Ford din Europa.
    Vizualizari: 802