rss

Spionat: Noul Fiat Doblo

  1. 17/09/2008
  2. Tags: Doblo, Fiat
    Vezi toate fotografiile (5)


    Autovehiculele comerciale cu aspect robust sunt la mare cautare in Europa. O dovedesc vanzarile inregistrate de modele precum Volkswagen Caddy, Citroen Berlingo si Renault Kangoo, unele dintre cele mai vandute automobile din acest segment.

    Un alt concurent puternic pe aceasta piata vine din Italia, iar noi, romanii, suntem foarte obisnuiti cu el, daca aruncam o scurta privire pe strada. Este vorba despre Fiat Doblo, unul dintre cele mai bine vandute autovehicule comerciale usoare in Romania, pentru care italienii pregatesc un succesor.

    Alaturat avem primele imagini spion cu noul Fiat Doblo, programat sa apara undeva in 2010. Ca si actuala generatie, viitorul model va fi disponibil in doua versiuni de caroserie, una dedicata transportului de marfuri, iar cealalta special dotata pentru a servi drept masina de familie.

    Desi puternic camuflat, putem observa ca liniile generale raman neschimbate, insa per total noul Doblo afiseaza o tinuta mai moderna. De asemenea, judecand dupa indiciile oferite de aceste fotografii, putem afirma cu certitudine ca uriasa grila fata si usile culisante prezente pe ambele parti ale autovehiculului se vor regasi si la noul Fiat Doblo.


    Vizualizari: 2064