rss

Spionat: noul BMW Z4

  1. 24/08/2007
  2. Tags: BMW Z4
    Vezi toate fotografiile (1)
    Viitoarea generatie a roadsterului german se afla in pline teste pe faimosul circuit de la Nurburgring, fiecare iesire reprezenatnd o mana cereasca pentru fotografii-spioni, gata sa-i imortalizeze formele.

    Desi ascunsa sub un camuflaj destul de consistent, caroseria a dezvaluit cateva secrete, cel mai important fiind cel privitor la partea frontala.

    Este sectiunea unde toata lumea a putut observa noul design al farurilor, al bosajelor evazate si al bumper-ului frontal, elemente ce formeaza o echipa cu misiunea de a-i furniza lui Z4 un aspect mai musculos.

    In rest, linia generala a masinii a ramas in prinicipiu aceeasi, BMW urmand a-l ataca pe Mercedes si al sau SLK cu un profil dominat de o capota de motor lunga si console fata/spate scurte, precum si cu o gama de motoare cu vedetele cu sase cilindri in linie in prim-plan.

    Noua va fi insa aducerea masinii mai inspre titluatura de “premium car”, astfel incat asteptati-va ca pretul acestei bijuterii sa creasca simtitor fata de actuala generatie.
    Vizualizari: 860