rss

Spionat: noul BMW 760Li

  1. 26/01/2009
  2. Tags: BMW , 760 Li, BMW, M7
    Vezi toate fotografiile (9)

    BMW M7? Nici vorba... Desi s-a tot vorbit in ultimii ani pe seama introducerii versiunii superperformante a limuzinei bavareze, oficialii germani nu vor realiza masina care ar fi trebuit sa rivalizeze cu Mercedes-Benz S-Klasse AMG si cu Audi S8. In schimb, noul BMW 760 Li isi va face aparitia foarte curand.

    In urma cu doua saptamani, mai multe site-uri de specialitate s-au grabit sa publice "stirea zilei" prin dezvaluirea unor fotografii cu ceea ce se parea a fi noul BMW M7. In fapt,nu era vorba decat despre noul varf de gama, 760Li, care a si fost, de altfel, confirmat de constructorul bavarez.

    Galerie foto-spion aici

    Marturie in acest sens stau imaginile de fata, realizate de un blogger german undeva in Bavaria, in care ne este infatisata versiunea de top a Seriei 7 necamuflata! Cele patru tevi de esapament dreptunghiulare, marca inregistrata pentru varful de gama, reprezinta o prima dovada, la fel cum partea frontala agresiva diferentiaza modelul 760 Li de celelalte modele din gama Seriei 7, nicidecum nu aminteste de o masina din gama M.

    Si, ca si cum nu ar fi fost suficiente aceste dovezi, priviti cu atentie una dintre fotografiile din profil si veti putea vedea logo-ul V12, care este acoperit cu o banda adeziva neagra.

    Astfel, se stie ca noul BMW 760 Li va fi propulsat de un motor biturbo V12, insa nu se cunosc, cel putin deocamdata, specificatiile tehnice. Modelul va fi dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Shanghai din luna aprilie, iar informatiile oficiale vor fi facute publice mai mult ca sigur inainte de show-ul auto asiatic.

    Vizualizari: 1325
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »