rss

Spionat: noi poze cu BMW Z4

  1. 15/10/2008
  2. Tags: BMW , BMW, Roadster, Spyshot, Z4
    Vezi toate fotografiile (6)


    Cum dezvoltarea sa se apropie de sfarsit, noul Z4 este surprins din ce in ce mai des de catre fotografii spion in cadrul testelor organizate de producatorul german.

    Am aflat cu alta ocazie ca roadster-ul bavarez renunta la soft-top, in favoarea unui pavilion din metal, la fel cum stiam deja ca va imprumuta si platforma Seriei 3, impreuna cu multe motoare, cum ar fi cel cu sase cilindri, turbo, de 306 CP sau V8-ul impresionant de pe gama M3.

    De asemenea, zvonurile care dau sigura si prezentarea unui Z4 diesel s-au inmultit, ceea ce ne face sa credem ca noua generatie va acoperi, intr-adevar, o plaja larga de nevoi.

    Desi nu-i nimic in neregula cu acest lucru, fanii inraiti probabil ca vor tanjii dupa caracterul mai de nisa al vechiului model, semnalizat si de faptul ca BMW ramanea fidel pavilionului din material textil in momentul in care s-a facut trecerea de la Z3 la Z4.

    Pe acestia poate ca-i va supara si faptul ca designul se va inspira din liniile conceptului CS, care n-a fost bine primit de toata lumea, sau faptul ca noul model va fi mai mare si mai greu, ceea ce-i poate rapi din caracterul vadit sportiv.

     

    Vizualizari: 978