rss

Spionat: noi fotografii cu viitorul Rolls-Royce

  1. 04/02/2008
  2. Tags: Rolls Royce, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    La inceputul acestei luni, fotografii spion au dat deja publicitatii o serie de poze cu viitorul Rolls-Royce de dimensiuni mai mici, insa erau putin zis neclare.

    Intre timp a mai aparut un set, semn ca odata cu testele de iarna s-a mai incheiat o etapa de dezvoltare (aceste poze au fost facute pe meleaguri mai calde).

    "Baby Rolls"-ul va fi o limuzina de lux ce va imparti platforma cu urmatoarea generatie de Seria 7, insa mai mic nu inseamna neaparat mult mai ieftin: pretul vehiculat in breasla este de 150.000-200.000 de dolari. 


    Desi la nivel tehnologic legatura dintre cele doua masini va fi una foarte stransa, ea nu va fi vizibila nici la exterior si nici la interior.

    De asemenea, se pare ca si valorile ampatamentului, respectiv ecartamentului vor fi altele, in timp ce motorizarile vor avea alte trepte de putere.

    Toata lumea asteapta cu interes V8-ul twin turbo "furat" de pe noul X6, dar si noi vesti despre o eventuala motorizare diesel, caci, da, s-a luat in calcul si o astfel de varianta.
    Vizualizari: 836