rss

Spionat: Noble M600

  1. 05/12/2008
  2. Tags: Lamborghini, M14, M600, Noble
    Vezi toate fotografiile (1)

    Micul producator britanic de modele sport se pregateste sa lanseze inca un "giant-killer" in turneul rezervat modelelor supersport, ce va fi numit M600.

    Masina fusese spionata in timpul testelor de circuit inca de luna trecuta, cand circuitul Firebird Raceway din Arizona a "simtit" fierbanteala celor peste 600 CP transmisi prin rotile posterioare. Acum, un alt set de fotografii-spion ne-a permis sa o studiem mai indeaproape...

    Asadar, M600 va incerca sa puna la punct cateva din cele mai rapide supercar-uri ale lumii cu ajutorul unui V8 de origine Yamaha (pardon, Volvo), insa nu va asteptati ca masina sa socheze cu un design "extraterestru".

    Nu - Noble va fi, in spiritul producatorului din Barwell, o masina "pour le connaisseurs" ce va avea exact nivelul de spectaculozitate viuzala pe care l-au avut M14 si/sau M15,  restul fiind completat de performantele rutiere de senzatie.

    Mulajul este aproape identic cu al unui M14 si, sincer, in afara unor prize de aer marite si redesenate, plus adaugarea unui retus pe ici-pe colo, prin partile esentiale, nu ne asteptam la prea multe.

    Totusi, cei care s-au apropiat mai mult de interior au remarcat si o imbunatatire vadita la nivelul echiparii, in sensul ca habitaclul abunda de Alcantara, cusaturi pretentioase si finisari de top.

    Probabil, se pregatesc sa anunte un pret care o sa ne zbarleasca parul...

    Vizualizari: 1021