rss

Spionat: Mercedes Viano facelift

  1. 31/01/2009
  2. Tags: Mercedes, Spyshot, Viano
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes Viano nu este tocmai un S 65 AMG sau McLaren SLR dar, pentru un grup de indivizi mai mult sau mai putin numeros, un monovolum cu o oarecare conotatie premium isi are farmecul sau.

    Mai ales cand masina sta sa intre intr-o noua faza a existentei sale, marcata printr-o obisnuita operatiune de facelift.

    Cercul de clienti pe care il vizeaza masini ca Viano nu urmaresc in mod deosebit achizitia unor adevarate opere de arta pe roti astfel incat, in momentul aparitiei masinii, a fost cat se poate de clar faptul ca designul fusese trecut in planul doi.

    Totusi, Mercedes parca a exagerat putin cu "nepasarea", astfel incat facelift-ul pregatit sa-si faca in curand debutul include o revizuire a designului calandrului si cateva retusuri, atat la nivelul blocurilor optice frontale, cat si al celor posterioare.

    Din pacate, sursele noastre de informatie nu au putut afla si ce ne pregatesc nemtii in directia componentei mecanice, dar asta nu ne impiedica sa riscam a anticipa cateva agregate diesel mai eficiente decat cele actuale.

    Vizualizari: 1107