rss

Spionat: Mercedes SLK

  1. 10/03/2009
  2. Tags: Design, Mercedes, Slk, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prototipurile viitorului Mercedes SLK isi fac tot mai des aparitia pe sosele, prilejuindu-le paparazzilor lumii auto sa le transforme in vizitatori obisnuiti al rubricii spyshot.

    De data aceasta, cateva linii de design sunt vizibile dincolo de camuflajul hidos, in timp ce impresia generala lasata este ca masina va fi ceva mai lata si mai angulara.

    Cel mai probabil, vom asista la o corelare a stilului cu noul curent de design instaurat de ceva vreme la Mercedes (probabil, partea frontala va fi similara cu cea de la C-Klasse sau, mai degraba, recent lansatul E-Klasse, in timp ce “nasul” a la Formula 1 va disparea), dar nu va asteptati la schimbari mari in ceea ce priveste dimensiunile sau – Doamne fereste! – configuratia acoperisului retractabil.

    Asadar, cand vremea nu va permite o drumetie cu parul in vant, plafonul rigid va putea fi ridicat astfel incat SLK sa se transforme intr-un coupe. In plus, specialisti se asteapta si la o reducere destul de importanta a greutatii proprii, sesizabila la modelul actual (mai ales pe motorizarile de baza).

    Apropo de motorizari, asteptati-va la o gama aproape complet noua, in care ar putea intra pentru prima data si (cel putin) o versiune diesel.

    Vizualizari: 949
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »