rss

Spionat: Mercedes S-Klasse Coupe

  1. 17/02/2009
  2. Tags: AMG, Cl, facelift, Mercedes, S-Klasse Coupe
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi titlul sugereaza ca Mercedes planuieste inca un coupe bazat pe arhitectura tehnica a lui S-Klasse, nu este vorba de fapt decat despre o simpla schimbare de denumire.

    Asadar, in momentul prezentarii facelift-ului, CL va deveni S-Klasse Coupe, masina surprinsa in timpul testelor fiind chiar una din versiunile AMG.

    Ne asteptam la cateva retusuri vizibile in ceea ce priveste designul exterior, mai cu seama in zona barei de protectie frontala (ce va demonstra un plus de agresivitate) si calandrului, care va fi “taiat” cu o singura bara cromata.

    Ca dotari, S-Klasse Coupe va beneficia de aportul unor blocuri optice frontale cu tehnologie LED (pentru “pozitii”), diodele electroluminiscente urmand a fi folosite, destul de probabil, si pentru lampile stop.

    In ceea ce priveste gama de motorizari nu ne asteptam la schimbari importante... cu exceptia celor AMG. Din cate se aude, S-Klasse Coupe va avea sub capota o serie de agregate mai puternice si mai eficiente decat cele ale actualului CL, inginerii din Affalterbach urmand a umbla la managementul electronic si a reduce masa proprie a masinii prin folosirea de materiale compozite.

    Vizualizari: 966