rss

Spionat: Mercedes E-Klasse Pullman?

  1. 09/02/2009
  2. Tags: E-Klasse, E-Klasse Pullman, Guard, Mercedes-Benz, S-Klasse Pullman
    Vezi toate fotografiile (4)

    La mai putin de o luna dupa ce Mercedes-Benz a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noua generatie a lui E-Klasse, o limuzina bazata pe acest model a fost surprinsa pe un drum public din Germania in timpul unor teste preliminare.

    Prima intrebare care se pune in acest moment ar fi "de ce ar ascunde cineva o limuzina derivata din modelul E-Klasse sub un camuflaj puternic?". Raspunsul ar putea fi: "doar daca am avea de-a face cu un E-Klasse Pullman".

    Galerie foto aici

    Bineinteles, aceasta este o simpla speculatie, insa orice alta explicatie necesita o cercetare atenta. Inginerii de la companiile independente ce produc limuzine pornesc de la un model de serie existent caruia ii aduc o serie de modificari in atelierul lor de lucru. Foarte rar se intampla ca ei sa riste si sa-si supuna produsele anumitor teste in aer liber asa cum procedeaza constructorii cu noile modele pe care le construiesc.

    Daca intr-adevar masina din fotografiile de fata este un E-Klasse Pullman, atunci ar trebui ca modelul sa masoare in lungime peste 5 metri, asta daca ne gandim ca un S-Klasse Pullman 2009 are o lungime de 6,4 metri.

    Limuzina germana va fi, bineinteles, echipata cu tot felul de gadgeturi pentru cei mai rasfatati dintre pasageri, cum ar fi ecrane DVD, tapiterie din piele Alcantara, sistem de navigatie prin satelit, conexiune la Internet, un sistem audio foarte performant si chiar un minibar foarte bine dotat. De asemenea, geamurile par a fi destul de groase ceea ce ne determina sa speculam din nou si sa spunem ca aceasta ar putea fi versiunea blindata Guard.

    Vizualizari: 968