rss

Spionat: Mercedes E-Class Estate Wagon

  1. 02/12/2008
  2. Tags: E-Class Estate Wagon, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Noul Mercedes-Benz E-Klasse T-Modell si varianta sa coupe vor debuta cel mai probabil in septembrie anul viitor, la Salonul Auto de la Frankfurt (versiunea sedan va putea fi admirata mai devreme la Geneva). Totusi, pentru nerabdatori, modelul a fost surprins in fotografii care arata ici-colo cate un detaliu, astfel incat sa ne facem o idee despre lookul viitorului combi de clasa mare.

    Mercedes va urmari tendintele de design actuale, tevile de esapament, spre exemplu, urmand a avea o forma dreptunghiulara. In alta ordine de idei, masina va creste atat in lungime, cat si in latime, ceea ce anunta prezenta unui habitaclu sensibil mai spatios.

    In plan tehnic, suspeniile Airmatic au fost imbunatatite, iar pachetul de siguranta va propune si un sistem de "comunicare" intre vehicule.

    Motorizarile turbo, ca si la sedan, vor fi atat pe benzina, cat si pe motorina.  De asemenea, este posibil ca un hibrid sa se alature gamei.

    Evident, linia de modele va fi completata de o foarte puternica versiune AMG, gata sa demonstreze opozantilor cine este seful. Vreo 550 CP si tot cuplul din lume ar fi indeajuns...



     

    Vizualizari: 1053
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »