rss

Spionat: Mercedes C63 AMG T-Modell

  1. 25/07/2007
  2. Tags: C63 AMG, Mercedes, T-Modell
    Vezi toate fotografiile (1)
    Versiunea combi a supersedan-ului bazat pe noul C-Klasse se afla in ultimele faze de testare tocmai in Colorado, Statele Unite, unde a fost surprinsa de acelasi fotograf care, cu o saptamana in urma, incerca sa se tina dupa Ralph Lauren in timp ce acesta dadea o tura in Veyron-ul sau de culoare neagra.

    C63 AMG T-Modell va beneficia de serviciile aceluiasi monstruos V8 de 6,2 litri creat de AMG, modificat sa dezvolte aici “doar” 457 CP si 600 Nm.

    Schimbarile radicale efectuate sub capota si la nivelul trenului de rulare vor fi anuntate, ca de obicei, de un pachet aerodinamic inconfundabil, din care se vor detasa setul de jante de mari dimensiuni, cu design specific AMG, bosajele umflate cu pompa si un spoiler frontal evazat, dominat de imense guri de aerisire.

    Se pare insa ca noul combi pentru tatici ticniti nu va fi lansat singur, acelasi fotograf norocos surprinzand si un model SL cu facelift, a carui caroserie era suficient de dolofana pentru a banui ca era vorba chiar de viitorul SL63 AMG. Power on…
    Vizualizari: 1042