rss

Spionat: Mercedes-Benz SLC

  1. 09/08/2007
  2. Tags: Mercedes-Benz, SLC
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cel mai asteptat supercar din ultima vreme a fost in sfarsit spionat de catre fotografi aflati in locul potrivit, la momentul potrivit si, chiar daca camuflajul alcatuit din panouri de caroserie preluate de la un Dodge Viper nu lasa la vedere nici macar un milimetru din designul real, fotografiile sunt suficient de elocvente in stabilirea proportiilor si configuratiei constructive a masinii.

    Asadar, vom avea de-a face cu un bolid cu motor fata si tractiune spate, cu o capota interminabila si o cabina mica si alunecoasa, practic aceeasi solutie gandita de Mercedes si McLaren la desenarea lui SLR.

    Spre deosebire de acea masina insa, SLC va fi construit impreuna cu cei de la HWA, partenerii din DTM ai lui Mercedes si AMG, si, se pare, va avea la baza platforma tehnica a viitorului SL.

    Sunt unele voci care spun insa ca prototipul spionat aici ar fi de fapt un roadster opulent ce va completa gama lui Maybach, dat fiind ampatamentul impresionant de 2,70 m, si faptul ca nici unul din membrii staff-ului HWA nu se afla prin preajma masinii. Sa ne faca Mercedes o asa mare surpriza si sa "comita" o versiune de serie a lui Exelero? Numai Jay-Z stie…
    Vizualizari: 895