rss

Spionat: Lexus IS facelift

  1. 16/08/2008
  2. Tags: facelift, IS, Lexus
    Vezi toate fotografiile (7)


    Marca de lux a japonezilor a avut un an greu, vanzarile scazand drastic fata de 2007 (-40% in SUA, cea mai mare piata pentru Lexus).
    Toyota a tras semnalul de alarma si a incercat sa reduca cheltuielile in speranta ca va obtine, totusi, profit la sfarsitul anului. Asta inseamna ca proiecte importante (cum ar fi GS-F sau LF-A) a fost puse pe hold, cel putin deocamdata, deci greul cade pe IS.

    Acesta, ca sa placa cat se poate de mult, va primi un facelift (ceea ce nu ne mira, mai ales ca este pe piata din 2005, iar Toyota face cate o improspatare la 2-3 ani), iar pozele au cazut pe mana unor jurnalisti japonezi inainte de vreme.

    Conform acestora, se pare ca farurile si stopurile vor fi retusate, impreuna cu retrovizoarele, grila va primi noi elemente cromate, in timp ce gama de jante va fi mai bogata, cum va fi, de altfel, si cea de culori.

    In habitaclu se remarca volanul diferit, iar la capitolul “schimbari tehnice” se remarca noul sistem de asistare a stabilitatii, denumit VDIM (de la Vehicle Dynamics Integrated Management).

    Pe langa sedan-ul modificat, vor mai sosi versiunile coupe si cabrio, dovada fiind faptul ca Lexus, in SUA, a inregistrat denumirile IS250C, IS300C si IS350C.

    Noul IS, daca nu intervine nimic, ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Paris din octombrie.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 769