rss

Spionat: Lamborghini Murcielago SV

  1. 11/04/2008
  2. Tags: Lamborghini murcielago sv
    Vezi toate fotografiile (3)

    Fotografii spioni au surprins un Lamborghini Murcielago mai special, care la prima vedere nu-ti zice mai multe decat unul de serie.

    Totusi, la o inspectie amanuntita iese in evidenta eleronul de mari dimensiuni, unele voci sustinand ca ar fi vorba de versiunea SV.

    Primele zvonuri in acest sens au aparut anul trecut si ne anuntau ca, aidoma vechilor versiuni SV, si cea noua va folosi tractiunea integrala, modificata sa livreze mai multa putere catre puntea spate.

    Pentru ca greutatea sa fie cat mai mica vor fi folosite cateva elemente din fibra de carbon si eleronul de care vorbeam, in locul celui standard cu actionare electronica. Una peste alta, toate aceste interventii ar trebui sa rezulte intr-o “economie” de 100 de kilograme, deloc de neglijat.

    Puterea va fi chiar mai mare decat cea a lui Reventon, cu cel putin 40 de cai, ceea ce inseamna ca, daca luam vestile de bune, SV va avea 680-700 CP!

    Lamborghini a promis ca va prezenta un prototip la “unul din saloanele mari din acest an”, iar noi credem ca la Paris va avea loc fericitul eveniment, in toamna.

    Vizualizari: 1020
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »