rss

Spionat: Lamborghini LMX SUV

  1. 30/08/2007
  2. Tags: Lamborghini, LMX SUV
Uriasul LM002, supranumit odinioara “Elefantul Alb”, va avea cat de curand un succesor in caz ca vehiculul mascat cu o caroserie de Porsche Cayenne, testat in aceste momente pe Nurburgring, se va transforma intr-un SUV cu celebrul logo al taurului pe capota.

Cele doua elemente care sugereaza ca avem de-a face cu altceva decat cu un Cayenne sunt bosajele latite si partea frontala coborata, dar si faptul ca masina este clar mai mare decat SUV-ul Porsche (viitorul Cayenne va fi mai mic si mai sportiv decat actualul model).

Existau zvonuri ca ar putea fi si un SUV Bentley, dar cei care au vazut masina pe circuit au declarat ca vitezele la care este testata sunt mult prea mari pentru un tot-teren de lux.

Ca priveste motorizarile, acestea vor fi pe masura performantelor asteptate de la un Lambo, cel mai mic motor urmand a fi un V8 de 4,5 litri.

Desupra sa se va situa, inevitabil, agregatul V10 al lui Gallardo, in timp ce responsabil de acoperirea sectorului diesel a fi giganticul V12 de sase litri de pe Audi Q7, capabil de 500 CP si 1.000 Nm. Scary...
Vizualizari: 851