rss

Spionat: Kia Sorento

  1. 07/08/2008
  2. Tags: Sorento
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Cel mai mare SUV pe care KIA il ofera pe piata europeana va fi inlocuit peste numai un an de o noua generatie, pe care fotografii-spioni au reusit sa o importalizeze in timpul unor teste desfasurate in Death Valley, California.

    Precedentele imagini fusesera luate pe soselele din Germania, ceea ce i-a determinat deja pe analisti sa intuiasca ca masina va fi vanduta de ambele maluri ale Atlanticului.

    Designul va ramane in linii mari acelasi, adica solid ca o stanca si aproape cubic, dar partea frontala va capata o tenta ceva mai agresiva. Ea va avea ca principal punct de atractie calandrul cu o forma asemanatoare celui de pe modelul Forte, ce marcheaza startul unei noi ere in progresul artistic al constructorului coreean.

    Actualul Sorento este un SUV cu capacitati nebanuite in teren accidentat, insa este de asteptat ca noua masina sa manifeste un caracter ceva mai user-friendly pe sosea.

    Pe de alta parte, gama de motoare va avea un numar de membri mai mare, urmand a propune patru agregate pe benzina – un 2,4 litri Theta cu patru cilindri si trei V6 de 2,7, 3,3 si 3,8 litri – si un turbodiesel de 2,5 litri. Sa tot alegi...

    Vizualizari: 1108
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »