rss

Spionat: Kia Forte coupe

  1. 07/02/2009
  2. Tags: Coupe, Forte, Kia, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)


    Prototipul Kia Forte coupe, bazat pe conceptul KOUP prezentat de coreeni la Salonul Auto de la New York de anul trecut, se afla deja in teste, iar zilele trecute paparazzi auto au reusit sa realizeze primele fotografii ale modelului cunoscut sub numele de cod XK.

    Din imaginea alaturata se poate observa ca exista - nici nu ne asteptam la altceva - cateva diferente intre concept-car si modelul de serie, dar aceasta este o practica obisnuita in industria auto.

    Asa cum se intampla mereu cand vorbim despre "fotografii spion", nici de data aceasta nu avem informatii concrete referitoare la gama de motoare. Cel mai probabil, coreeni vor pune la dispozitia clientilor trei propulsoare pe benzina, un 2.4 litri si un 2.0 in doua versiuni, aspirata si turbo. De asemenea, este foarte posibil ca pe piata europeana sa fie disponibila si o versiune Kia Forte coupe dotata cu un agregat tubo-diesel.

    Mai mult ca sigur ca vom fi in masura sa revenim cu detalii cat de curand, intrucat zvonurile vorbesc despre lansarea coupe Kia Forte in cursul acestui an.
    Vizualizari: 897