rss

Spionat: Jeep Grand Cherokee

  1. 25/03/2009
  2. Tags: Dodge Durango, Jeep Grand Cherokee, Mercedes ml, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    In numai un an de zile, vom face cunostinta cu noul Jeep Grand Cherokee, o masina care va imparti aceeasi platforma tehnica cu Dodge Durango si viitorul Mercedes ML.

    Pana atunci, masina a intrat din nou in vizorul unor fotografi-spioni vigilenti, care au surprins-o in timpul unor teste de strada.

    Mormanul de elemente de camuflaj nu ne lasa sa patrundem adanc in intimitatea designului sau, insa se poate observa ca marele Jeep pare sa-si pastreze liniile clasice de off-roader, chiar daca va miza pe un caracter ceva mai eco-friendly.

    Din punct de vedere tehnic, inrudirea cu ML va fi totusi una destul de indepartata, modelul german urmand a avea aproape sigur alte componente de suspensie; pe de alta parte, noua generatie de motoare V6 Phoenix (de 3,3 si 3,6 litri) a fabricantului din Detroit promite sa se ridice la nivelul pretentiilor unui varf de gama atat in ceea ce priveste performantele, cat si eficienta.

    Oricum, cei mai pretentiosi dintre clienti vor putea alege oricand unul dintre cele doua motoare V8 - de 4,7 litri, respectiv de 5,7 litri Hemi -, precum si un tren de rulare cu tractiune integrala (masina va fi oferita si cu  tractiune doar pe puntea spate).

    La interior, Jeep Grand Cherokee va oferi locuri pentru cinci pasageri, insa doritorii vor putea opta si pentru o configuratie cu sapte locuri, astfel incat uriasul lui Chrysler sa poata concura cu succes modele precum Land Rover Discovery sau Toyota Land Cruiser.

    Vizualizari: 1244
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »