rss

Spionat: interiorul lui SAAB 9-4X

  1. 23/01/2009
  2. Tags: 9-4x, Crossover, Saab, Spyshot, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)


    O revista suedeza a publicat o poza cu interiorul noului 9-4X, culmea, fara pic de camuflaj. Fata de prototipul prezentat la Detroit in 2008, tabloul de bord a ramas in mare parte neschimbat, dar este, mai ales in lumina situatiei economice actuale, construit din materiale mai putin pretentioase.

    Stilul este un melanj intre traditional si nou, accentul, din fericire, fiind pus mai mult pe traditional.
    Interioarele de SAAB se remarcau acum 10-15 ani prin multitudinea de butoane, prin stilul “cockpit de avion”, la care sub presiunea GM s-a renuntat treptat. Ca si cum acest lucru n-ar fi fost destul de grav, au fost adoptate si echipamente din banca comuna de “organe” a gigantului american (cum ar fi sistemul audio prezent si pe Chevy Aveo), astfel ca prestigiul modelelor suedeze a avut de suferit.

    Acum, insa, cozorocul unduios, ce se intinde pana peste consola centrala, s-a intors, impreuna cu un nou display central si mai multe butoane, ceea ce este un pas inainte (toate acestea sunt flancate de gurile de ventilatie trademark SAAB).

    Poate doar ceasurile grupate in stil Alfa Romeo mai deranjeaza, dar eu zic sa ne multumim cu atat si sa speram ca SAAB va fi preluat de cineva care sa fie in stare sa-l puna pe picioare, sa readuca vremurile de glorie din istoria bogata a companiei nordice.

    9-4X imparte platforma cu noul SRX si va fi prezentat oficial in a doua parte a acestui an, urmand ca vanzarile sa debuteze in 2010.
    Vizualizari: 1005
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »