rss

Spionat: interiorul lui Jeep Compass/Patriot

  1. 04/08/2008
  2. Tags: Chrysler, Compass, Jeep, Patriot
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Chrysler a dovedit deja ca mai putin poate sa insemne de fapt mai mult, restrangerea numarului de modele si al unitatilor fabricate aducandu-l in postura de a fi singurul din “Cei Trei Mari” care a inregistrat profit dupa prima jumatate a lui 2008.

    Totusi, aceasta strategie nu se aplica si atunci cand vine vorba de calitatea masinilor construite, acolo unde Chrysler doreste sa ridice serios stacheta.

    In aceste momente, studiile arata ca numarul trei din Detroit sta cel mai prost la capitolul materiale folosite si finisari interioare, doua dintre SUV-urile sale – Jeep Patriot si Jeep Compass – fiind elocvente in acest sens.

    Americanii si-au recunoscut greselile si au anuntat la inceputul acestui an ca problema va disparea; acum, avem si dovada: o fotografie “scapata” dintr-o brosura cu accesorii Mopar demonstreaza ca, in versiunile Patriot si Compass din 2009, clientii nu se vor simti ca si cum au aruncat banii pe fereastra.

    Desi nu este foarte clara, poza ne permite sa observam designul nou al bordului si faptul ca pare a fi intr-adevar fabricat din plastice cu o calitate sensibil mai buna decat cea actuala; in plus, scaunele – aici imbracate in piele – transmit acum si ceva sportivitate, chiar daca aceasta nu se muleaza tocmai pe caracterul celor doua masini.

    In sfarsit, se pare ca si panourile interioare ale usilor vor plusa serios la capitolul functionalitate si ergonomie, demonstrand mai multa atentie din partea lui Chrysler pentru confortul clientilor. Ramane de vazut si cat de bine isi vor face treaba baietii de la marketing...

    Vizualizari: 1064
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »