rss

Spionat: Interiorul lui Chevy Cruze

  1. 04/08/2008
  2. Tags: Cruze
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Cu ceva vreme in urma, va informam ca General Motors se pregatese sa consolideze pozitia lui Chevrolet pe piata europeana cu un sedan de clasa medie pe care il va prezenta in premiera mondiala, in aceasta toamna, la Salonul Auto de la Paris.

    Ei bine, acum suntem in masura sa va prezentam primele imagini cu interiorul acestei masini, efectuate, daca este sa ne luam dupa logo-ul Daewoo de pe volan, in Coreea de Sud.

    Aceasta va fi doar una din tarile in care Cruze va fi fabricat, modelul creat de o echipa globala de designeri si ingineri urmand a patrunde intr-un segment al familialelor entry-level care in Europa si mai ales in estul acesteia creste vazand cu ochii.

    Revenind un pic la ceea ce ne va astepta cand vom patrunde in habitaclu, fotografia ne lasa sa impresia ca materialele folosite la constructia bordului vor fi mai bune decat am crezut initial, aspect semnalat si de designul ce aduce aminte de Cadillac CTS.

    Mai multe informatii veti primi insa in octombrie, cand echipa auto.ro va va aduce in case, via Internet, esentialul de la ultimul mare eveniment auto al anului 2008.

    Vizualizari: 792