rss

Spionat: Hyundai Sonata

  1. 26/02/2009
  2. Tags: Genesis, Hyundai, Sonata, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua generatie a lui Hyundai Sonata a fost din nou subiectul unei sesiuni de fotografiere "pe furis", de data aceasta sedanul coreean fiind surprins in timpul unor teste de iarna desfasurate in nordul Suediei.

    Desi bine camuflata cu cateva zeci de kilograme de panouri hidoase, caroseria masinii tradeaza implementarea curentului stilistic cu care lumea a facut cunostinta in momentul debutului mai-marelui Genesis.

    Asadar, cel putin la nivelul look-ului, viitorul Sonata va da dovada de ceva mai multa atitudine in comparatie cu generatia actuala, liniile curbe si suprafetele de tabla "incordate" fiind preferate unui conglomerat estetic solid, dar destul de anonim.

    Mica "revolutie" continua insa si in plan tehnic, ba chiar cu o intensitate sporita: in afara obisnuitelor motoare pe benzina si diesel - printre care si un top model cu motor V6 de 3,3 litri -, sedanul asiatic va propune si o versiune cu propulsie hibrida de tip plug-in.

    Este posibil ca Hyundai sa dezvolte si o varianta combi, insa mai multe amanunte vom afla probabil dupa dezvelirea oficiala a masinii (eveniment ce va avea loc in luna mai).

    Vizualizari: 1008