rss

Spionat: Hyundai i10

  1. 20/10/2007
  2. Tags: Renault f1 team
Spionat: Hyundai i10
Cu cateva zile in urma, auto.ro va prezenta primele informatii cu privire la inlcouitorul lui Hyundai Atos, un mini numit i10 si aflat in aceste momente in fazele de testare premergatoare lansarii oficiale.

Acum insa suntem capabili sa va asezam in campul vizual si o fotografie completa cu masina aproape complet necamuflata, “depozitata” in ceea ce pare a fi un centru de cercetare al companiei coreene.  

i10 – ce va fi numit Amica in Marea Britanie si va fi comercializat drept un Dodge in SUA – dezvaluie asadar o parte frontala destul de simpatica (si cam rotunda), in care farurile de tip lacrima incearca sa se faca remarcate intr-o mare de plastic, materializata sub forma unui bumper ce se intinde pana la logo-ul de pe calandru.

Suprafetele din plastic nevopsit se continua insa si pe lateralele masinii, ceea ce ne face sa credem ca fie mare parte din aceste suprafete sunt tot camuflaje, fie avem de-a face cu o viitoare versiune de baza a lui i10, la care barele de protectie si ornamentele nu sunt vopsite in culoarea caroseriei.

In contextul segmentului mini, modelul Hyundai va avea de-a face cu o concurenta acerba (ganditi-va numai la trio-ul Toyota-PSAAygo, 107 si C1), dar coreenii par deja pregatiti chiar si pentru cei mai tari adversari: gama de propulsoare include doua modele pe benzina ce se anunta foarte economice – un 1,1 litri de 65 CP si un 1,2 litri de 80 CP –, insa cine vrea sa experimenteze cu adevarat ce inseamna un propulsor ce “mananca cu pipeta” se va orienta catre versiunea diesel de 75 CP.
Vizualizari: 979