rss

Spionat: GMC Sierra

  1. 13/10/2008
  2. Tags: GM, Gmc, Sierra, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pretul petrolului a scazut la jumatate comparativ cu nivelul din iulie si isi va continua trendul descendent si in lunile urmatoare, asa ca sosirea noii generatii de truck-uri grele GM, GMC Sierra, ar putea veni la fix pentru americanii care mai cred in motoare cu cilindree si putere de camion usor.

    Respectiva utilitara a fost recent spionata fara nici un pic de camuflaj, colindand soselele din SUA in duduitul diesel-ului Duramax de 6,6 litri.

    GMC Sierra isi va consuma debutul oficial in 2009 (probabil, la Salonul Auto de la Detroit) urmand a concura intr-un segment in care inamicul public numarul 1 este (inca) Ford F-150/250.

    Vedeta gamei de motorizari va ramane si pentru viitoarea generatie de camionete heavy-duty GM uriasul V8 turbodiesel Duramax, care va cunoaste o crestere semnificativa a numarului de cai putere si a valorii cuplului (se vorbeste de aproape 400 CP si “mult peste 950 Nm”).

    Va vine sa credeti sau nu, nu acesta va fi principalul sau avantaj, ci faptul ca, in urma modernizarii, agregatul va fi capabil sa respecte legile de poluare Tier 2 Bin 5 – considerate cele mai dure din lume.

    Cat despre design, acesta va fi marcat mai degraba de o evolutie decat de o revolutie, locul calandrului cu patru bare orizontale fiind luat de unul cu trei, in timp ce bumper-ul fata va dispune de o priza de aer marita pentru o racire mai eficienta a uleiului din transmisia Allison.

    Vizualizari: 1101
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »