rss

Spionat: Ford Kuga

  1. 24/11/2007
  2. Tags: Ford kuga
    Vezi toate fotografiile (1)
    Daca mai aveati vreo indoiala privind faptul ca Ford Kuga de serie nu va arata precum conceptul prezentat de americani la Frankfurt, e timpul sa o scoateti din voi si sa o aruncati cat mai departe posibil: asa cum o demonstreaza si aceasta imagine, SUV-ul care va putea fi cumparat in curand din orice showroom Ford este aproape identic cu prototipul din urma cu doua luni.

    Bazat asadar pe conceptul Iosis X, Kuga nu va fi diferit de acea masina decat in ceea ce priveste cateva materiale folosite la interior si o serie de dotari, astfel incat sa aiba un pret care sa-l plaseze in postura de adversar direct al oricarui SUV compact comercializat in Europa: VW Tiguan, Toyota RAV4, Honda CR-V sau Opel Antara.

    Asadar, din punct de vedere al designului, produsul de serie va fi aproape neschimbat, urmand a fi definit de spectaculoasele linii de design ale curentului “kinetic”.

    Masina va fi produsa incepand cu primele luni ale anului viitor la fabrica Ford din Saarlouis din Germania, vanzarile urmand a debuta pe plan european undeva la jumatatea lui 2008.
    Vizualizari: 933