rss

Spionat: Ford C-Max in teste

  1. 13/01/2009
  2. Tags: C-Max, Ford, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (6)


    Ford testeaza viitoarea generatie C-Max in conditii de iarna, fapt ce nu putea trece neobservat de paparazzi auto. Din fericire pentru fanii marcii americane, care isi pot face deja o idee despre noul C-Max, acestea fiind printre primele instantanee in care a fost surprins viitorul monovolum.

    Pe baza fotografiilor putem presupune ca acesta va fi cu circa 10 centimetri mai lung decat actuala generatie. Sau, de ce nu, ceea ce vedem in imaginile alaturate ar putea fi o versiune cu sapte locuri, speculatie confirmata si de zvonurile conform carora Ford are in plan un C-Max cu mai mult de cinci scaune, destinat pietei nord-americane.

    De asemenea, putem afirma cu oarecare certitudine ca Ford C-Max va fi mai apropiat din punct de vedere al design-ului de S-Max, unul dintre cele mai mari succese inregistrate de producatorul american in ultima vreme.

    La capitolul motorizare vom regasi, cu siguranta, si un "4 cilindri" EcoBoost. Deocamdata atat, dar cu siguranta nu va trece mult timp pana vom intra in posesia unor noi fotografii spion si ceva mai multe detalii.


    Vizualizari: 1055