rss

Spionat: Fiat Topolino

  1. 10/07/2008
  2. Tags: Topolino
    Vezi toate fotografiile (9)
    Zvonurile care nu ne-au dat pace in ultima vreme, conform carora Fiat lucreaza la un succesor al lui Topolino, se adeveresc: au aparut deja primele fotografii spion ce infatiseaza urmatoarea generatie a micutului automobil. Fiat Topolino, care ar urma sa apara in 2010, va concura cu autoturisme precum Toyota iQ, Smart Fortwo si viitorul Volkswagen Up.

    Masinuta italienilor, al carui posterior "aduce" cu Panda, va masura 3.20 metri lungime si poate transporta cel mult patru adulti. Topolino va fi dotat cu motorul in doi cilindri de 900 cmc, care se afla, inca, in dezvoltare si va debuta mai intai sub capota lui Fiat 500, spre finalul acestui an.

    In timp ce 500 va primi doua versiuni ale acestui propulsor - una turbo, de 105 CP si una normal aspirata, de numai 65 CP - Fiat Topolino va fi disponibil mai degraba doar cu varianta mai putin puternica. Deocamdata atat, dar revenim cu amanunte!

    Prima imagine ne prezinta un rendering al lui Fiat Topolino, motiv pentru care veti observa si cateva deosebiri intre aceasta si fotografiile spion, insa trebuie spus ca aceasta randare a fost cotata ca fiind cea mai apropiata de versiunea finala. Pentru galerie foto completa dati click aici.



    Vizualizari: 1483