rss

Spionat: Ferrari Dino in probe dinamometrice

  1. 11/07/2007
  2. Tags: Ferrari Dino
    Vezi toate fotografiile (1)
    Multi dintre voi vor recunoaste in aceasta fotografie dosul unui Maserati Gran Turismo, dar cei care au surprins masina in aceste teste de masurare a fortelor se jura ca ea este noul Dino, sportiva care va prelua rolul de cel mai ieftin Ferrari de la F430.

    Desi oficialii din Maranello au negat existenta lui ori de cate ori li s-a dat ocazia, se pare totusi ca proiectul este cat se poate de real si are chiar si o data scadenta: 2010.

    Modalitatea de camuflare se pare ca nu este una intamplatoare, micul Ferrari urmand a imparti o mare parte dintre componente cu modelul Maserati; in plus, se pare ca cei din Maranello se gandesc serios sa mute cu totul productia noului Dino in curtea lui Maserati, pentru a rezolva problema lipsei capacitatilor de productie.

    Nici in privinta propulsiei lucrurile nu par a fi prea invaluite in mister, Dino urmand a prelua motorul V8 de 4,7 litri folosit atat de Gran Tursimo, cat si de incantatorul Alfa Romeo 8C.

    Interesant va fi insa si daca managementul lui Ferrari se va hotari sa promoveze acest model drept un Ferrari, avand in vedere faptul ca originalul Dino, precum bine se stie, nu a fost considerat niciodata un model al fabricantului italian si deci era lipsit de celebrul logo al calutului cabrat.
    Vizualizari: 990