rss

Spionat: Citroen C3 StreetLounge

  1. 14/08/2007
  2. Tags: C3 StreetLounge, Citroen
    Vezi toate fotografiile (1)
    Piata MPV-urilor de mici dimensiuni este deja una destul de aglomerata si va deveni chiar mai inghesuita incepand cu 2008, cand Citroen va lansa o versiune monovolum a lui C3, numita StreetLounge.

    Modelul va fi construite pe platforma tehnica a lui 207 si va concura cu modele precum Renault Modus, Opel Meriva, Nissan Note si viitorul Ford B-Max.

    In ceea ce priveste motorizarile, acestea vor proveni de la acelasi model Peugeot, ceea ce inseamna ca StreetLounge te va pune sa alegi intre doua motoare pe benzina si un diesel HDI.

    Nici transmisiile nu se vor lasa mai prejos in ceea ce priveste diversitatea, clientii avand la dispozitie nu mai putin de trei tipuri: manuala, secventiala Sensodrive si complet automata.
    Punctul forte al noului Citroen va fi insa, evident, habitaclul, ce va contine cinci locuri si un spatiu destinat bagajelor ce poate fi extins prin plierea banchetei.

    Materialele folosite la interior vor fi mai bune calitativ decat cele cu care ne-a obisnuit C3, iar cateva gadgeturi vor fi preluate de la fratele mai mare C4 Picasso.

    Se spune ca un concept al acesei masini va fi vazut la salonul auto de la Frankfurt de luna viitoare, insa lansarea versiunii de serie este asteptata tocmai spre finalul anului viitor, la salonul auto de la Paris.
    Vizualizari: 902