rss

Spionat: Chevy Beat

  1. 22/10/2008
  2. Tags: Beat, Chevy, GM, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    GM spera ca noul Chevy Beat sa aiba un succes major si pentru asta si-a luat toate masurile de siguranta, inclusiv pe cele referitoare la desenarea masinii astfel incat sa para un model cu tente premium.

    In ceea ce priveste designul exterior, fotografiile-spion realizate vara trecuta au demonstrat ca, in mare, echipa coreeana si-a facut bine temele; pe de alta parte, estetica habitaclului ramasese o necunoscuta, rezolvata abia acum de o noua incursiune a paparazzilor industriei auto.

    Primul lucru de remarcat la interiorul lui Beat este asezarea unica a indicatoarelor de bord: echipa de design a pozitionat in partea stanga un vitezometru clasic, de forma rotunda, in timp ce in dreapta te izbesti de un cadran de forma patrata, ce contine probabil celelalte aparate de masurare (este posibil totusi ca aceasta solutie, desi spectaculoasa, sa fie numai una temporara si caracteristica acestui prototip).

    Bordul pastreaza tema designului exterior, atragand atentia in mod special prin aspectul usor bombastic. Intre timp, consola este modelata mult mai traditional decat indicatoarele de bord, prezentandu-se cu o cantitate minima de butoane aplicate pe o suprafata de plastic negru ce nu pare tocmai de calitate superioara. Speram sa fie doar o impresie...
     

    Vizualizari: 953