rss

Spionat: Chery A6

  1. 31/01/2009
  2. Tags: A6, Audi, Bertone, Chery, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fabricantul chinez cu nume simpatic, Chery, isi va face curand intrarea pe piata europeana cu un coupe al carui nume ii va scoate din minti (din nou) pe cei de la Audi: A6.

    Pana atunci insa, masina a fost spionata in timpul fazelor de testare, iar faptul ca ea a fost zarita langa sediul celor de la Lotus ne da sperante ca vom asista la lansarea primului model chinez pe care chiar am vrea sa il conducem.

    Chery A6 se plimba prin imprejurimile orasului Norfolk, Marea Britanie afisand un design la care a contribuit in mare masura celebra casa italiana Bertone. Asta inseamna ca s-ar putea sa ne placa cum arata, desi speram ca impresia buna lasata de exterior sa nu fie facuta tandari de un habitaclu desenat si echipat odios.

    Asiaticii se gandesc sa dezvolte pe viitor gama cu un sedan, un cabriolet si chiar un shooting-brake, iar in ceea priveste partea tehnica, Doamne-ajuta: am auzit zvonuri cu privire la instalarea fie a unui “patru-cilindri” de doi litri supraalimentat, fie a unui V6 de trei litri aspirat. Lucrurile incep sa devina serioase...

    Vizualizari: 1096