rss

Spionat: BMW X6 M

  1. 26/08/2008
  2. Tags: BMW , BMW, SUV, V8, X6 M
    Vezi toate fotografiile (7)


    BMW X6 a facut furori la lansare, dar si-a primit si doza de critici. Una peste alta, este un BMW modern, adica unul controversat, dar care n-a uitat, totusi, valorile solide, bavareze.

    Varful de gama, in momentul de fata, este xDrive50i, insa au existat mai multe voci care cereau un model M, capabil sa le dea lectii proprietarilor de Porsche sau Mercedes AMG.

    Si iata, germanii vor sa se conformeze. Mai mult, au asteptari foarte optimiste de la viitoarele super-SUV-uri (pe langa X6 M va sosi si X5 M ), estimand ca vanzarile acestora vor rivaliza cu cele ale lui M5.
    Marturie ca n-au aruncat doar vorbe-n vant stau aceste poze, in care vedem un prototip surprins in jurul fabricii din Spartanburg, Carolina de Sud.

    Desi caroseria nu tradeaza in mod clar un varf de gama, semnele clasice sunt la locul lor: bara frontala a fost amplu modificata pentru ca motorul sa primeasca racire adecvata, franele sunt, si in acest caz, supradimensionate, iar in spate pot fi observate patru evacuari.

    Motorizarea va ramane cea de pe xDrive50i, adica V8-ul de 4,4 litri, dar puterea va fi, in mod evident, superioara celor 400 de cai si 600 Nm afisati in acest moment.

    Conform unui oficial BMW, intervievat de o revista germana, X6 M isi va face debutul la inceputul anului viitor.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1833