rss

Spionat: BMW X5 “M” necamuflat

  1. 26/08/2008
  2. Tags: BMW , BMW, M, Spyshot, X5
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Va trebui sa ne credeti pe cuvant ca acesta este noua versiune de top a lui X5 sau sa purcedeti singuri in a descoperi diferentele dintre ea si un X5 obisnuit, designul viitorului adversar al lui Cayenne Turbo fiind de-a dreptul discret.

    Va reamintim sa nu ii spuneti “M” – cel putin nu in prezenta unui PR al bavarezilor –, fiindca un SUV, fie el si al naibii de rapid, nu se potriveste cu filozofia tunerului oficial BMW. In schimb, va face tot posibilul sa demonstreze ca aparentele inseala.

    Doar doua perechi de tevi de esapament si un set de prize de aer ceva mai generos dimensionate vor marturisi ca acesta nu este un X5 4,8i, elemente carora li se vor adauga, probabil, si patru roti cu jante personalizate.

    Pe nimeni nu intereseaza insa asta: la o adica, orice tuner de cartier este in stare sa-i minta pe cei din jur ca tocmai ti-ai cumparat un tot-teren mai rapid ca un prototip de LeMans.

    Nu, important e ce se va afla sub capota acestei versiuni familiale a viitorului X6 “M” si mai ales cati cai putere va trimite catre cele patru roti. Zvonistii sunt impartiti in aceste momente in doua tabere: unii care indica spre propulsorul V10 de pe M5/M6 si altii care pariaza pe o versiune upgradata a agregatului V8 twin-turbo de pe X6 (ambele cu cel putin 450 CP).

    Noi credem ca ultimii vor avea dreptate, desi am vrea sa ne inselam...

    Vizualizari: 932