rss

Spionat: BMW X5 M in Munchen

  1. 30/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, Cayenne Turbo, M5, Mercedes, X5 M
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi a negat vreme indelungata existenta vreunui proiect "X5 M", BMW a cedat in cele din urma in fata avalansei de fotografii realizate de "spionii" industriei auto, recunoscand mai mult sau mai putin oficial ca "ni se pregateste ceva".

    Ei bine, asta nu a facut decat sa dea apa la moara vanatorilor de informatii proaspete, precum si maestrilor tele-obiectivului care au pus la dispozitia presei din intreaga lume un nou set de imagini cu viitorul rival al lui Cayenne Turbo.

    De data aceasta, masina a fost surprinsa ruland pe strazile din orasul natal Munchen, afisandu-se cu un camuflaj mai mult decat sumar.

    Fata de un X5 obisnuit nu sunt diferente esentiale la nivelul designului, insa garda la sol mai redusa, jantele diferite si prizele de aer mai generoase sapate in spoiler-ul frontal vor fi cateva indicii destul de evidente cu privire la potentialul SUV-ului.

    Si, pentru ca tot am ajuns sa vorbim despre potential, sa mentionam ca  "zvonistii" mizeaza pe o herghelie de 500 CP, desi inca exista dubii cu privire la furnizor: vom avea parte fie de V10-le de pe M5 si M6, fie de un V8 biturbo de 4,4 litri (ce ar putea fi chiar mai puternic decat cel montat sub capota celui mai tare Serie 5).

    Nu conteaza: cu asemenea performante, atat Cayenne Turbo, cat si Mercedes ML 63 AMG vor avea mari probleme.

    Vizualizari: 1053