rss

Spionat: BMW X5 M

  1. 31/08/2007
  2. Tags: BMW , BMW, X5 M
Fotografii-spioni au strans noi dovezi in ceea ce priveste existenta unui prototip BMW X5 M, aflat in aceste momente in faza de testare dinamica.

Cei care l-au vazut (si imortalizat in memoria aparatelor foto) au declarat ca cea mai evidenta schimbare este etalata de bumper-ul frontal, unde se remarca prezenta unor prize de aer marite si cu un design modificat, menite sa asigure o racire mai buna motorului si franelor.

Noutati importante sunt insa si in spate: patru guri de evacuare au inlocuit configuratia cu doua, ele fiind in plus pozitionate si mai jos comparativ cu modelul X5 standard.


In caz ca ati uitat, existenta perechii de evacuari duble semnaleaza prin traditie un model M, lucru intarit si declaratia celui care a furniza t setul de fotografii, potrivit careia sunetul scos de motor indica prezenta fie a unui V10, fie a unui V8 bi-turbo.

Este evident faptul ca oricare dintre cele doua posibilitati vor fi adorate de impatimitii vitezei la inaltime (la propriu), seriozitatea cu care BMW pare sa trateze acest proiect fiind clarificata si de diferentele dintre acest prototip si cele surprinse la mijlocul acestei veri in Death Valley (acelea aveau prize de aer diferite, lampi de ceata a la X6, doar doua tevi de esapament si anvelope mai sfrijite). Zuffenhausen, we have a problem...
Vizualizari: 829