rss

Spionat: BMW X5 hibrid

  1. 17/07/2008
  2. Tags: Hybrid
    Vezi toate fotografiile (1)
    Nu cu mult timp in urma, auto.ro va punea la dispozitie ultimele informatii cu versiunea hibrid a lui X6, spionata in timpul unor teste desfasurate in Death Valley, California.

    Acum suntem in masura sa va spunem cate ceva si despre omologul sau mai “familist”, X5 Hybrid, a carui capota bombata – semnul care atesta prezenta propulsiei benzina-electrice – a fost surprinsa zilele acestea de fotografi-spionii.

    Daca ai norocul sa intalnesti acest X5 camuflat pe sosea, vei constata ca nu ai neaparat nevoie sa te zgaiesti la acea capota pentru a-ti da seama ca sub ea se afla o propulsie hibrida: pe luneta exista un abtibilid ce avertizeaza participantii la trafic ca masina incorporeaza un sistem electric de inalta tensiune.

    Nu va faceti iluzii: asta nu inseamna ca e la fel de rapida ca nava lui Piccard; mai degraba, iti spune ca e nevoie de o asemenea retea pentru a pune in valoare cele doua motoare electrice localizate in transmisie. Acestea fie pot propulsa masina de unele singure, fie pot ajuta agregatul pe benzina in timpul demarajelor si reprizelor, la fel ca multe alte tehnologii de acest gen.

    Asteptati-va sa vedeti acest sistem si pe versiunea ecologica a lui Serie 7, ce va debuta undeva la inceputul lui 2010; pana atunci, va mai informam ca, pe langa X5 Hybrid, a fost remarcat si un alt X5 camuflat, despre care se spune ca e raspunsul dat de BMW lui Porsche Cayenne Turbo si Mercedes ML 63 AMG. Oh da...
    Vizualizari: 788
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »