rss

Spionat: BMW Serie 7 LWB

  1. 23/06/2008
  2. Tags: Serie 7
    Vezi toate fotografiile (1)
    La nici o zi dupa ce noul Serie 7 fusese spionat inconjurand de zor Nurburgring-ul, versiunea cu ampatament lung a navei amiral BMW a intrat la randu-i in colimatorul fotografilor-spioni in timp ce isi etala impresionantul ampatament pe acelasi faimos circuit de curse.

    Nimeni nu poate spune cu exactitate cat de lunga este aceasta limuzina, insa toata lumea este de acord ca picioarele pasagerilor din spate se vor bucura de un spatiu cu adevarat imens.

    Cu un design mult mai “potolit” decat cel al actualului model, noul Serie 7 LWB va promova ideea de limuzina sportiva si rasata, cu care BMW si-a castigat atatia fani in trecut.

    Cu putin timp inainte de dezvelirea oficiala – ce va avea loc luna viitoare la Salonul Auto de la Londra – vom afla cu totii cum arata cel mai tare inamic al lui Mercedes S-Klasse, ce se va lauda, pe langa obisnuitele gadget-uri high-tech, cu o serie de motoare puternice si ecologice, o transmisie automata cu 8 trepte si un diferential spate capabil sa jongleze cu cuplul intre cele doua roti in functie de conditiile suprafetei de rulare.

    Cat despre “jucariile” care aproape ca vor transforma soferul intr-o momaie, va spunem doar ca “Septarul” – indiferent de ampatament – va fi dotat cu un sistem cruise-control inteligent, camere de luat vederi pentru eliminarea unghiurilor moarte din retrovizoare si sistem night vision capabil sa detecteze atat prezenta pietonilor pe carosabil, cat si semnificatia semnelor de circulatie. “Piccard catre punte...”
    Vizualizari: 999