rss

Spionat: BMW Serie 6 Cabrio

  1. 22/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, M6, Serie 6 Cabrio, V10
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW pregateste intens inlocuirea actualei generatii Serie 6/Serie 6 Cabrio, versiunea cu acoperis retractabil textil fiind recent spionata in timpul unor teste de strada.

    Fata de actualul model, masina va creste simtitor in dimensiuni, dar va avea un look mai dinamic gratie scurtarii consolelor fata/spate si redesenarii liniei acoperisului.

    Interiorul va fi mai generos cu spatiul gratie sporirii ampatamentului si, mai mult ca sigur, va pune la dispozitia clientilor o lista si mai lunga de dotari decat cea a actualului model.

    Din punct de vedere tehnic, viitorul Serie 6 Cabrio se va baza, ca si modelul actual, pe o serie de motoare V6, V8 si V10, cu mentiunea ca ultimul va intra sub capota lui M6 Cabrio si este posibil sa fie “ajustat” cu doua turbocompresoare.

    La nivelul transmisiilor, BMW va oferi inclusiv o cutie de viteze automata cu opt trepte, desi este posibil ca M6 Cabrio sa isi puna bazele intr-una manual-robotizata cu dublu ambreiaj.

    Vom afla insa mai multe lucruri concrete pe masura ce ne apropiem de termenul-limita al lansarii masinii, pe care bavarezii l-au fixat catre finalul lui 2010.

    Vizualizari: 975