rss

Spionat: BMW Seria 5 (noi detalii)

  1. 01/09/2008
  2. Tags: BMW , BMW, Seria 5, Seria 7
    Vezi toate fotografiile (3)

    Daca printr-un exercitiu de imaginatie indepartati banda adeziva de pe capacul portbagajului si camuflajul stopurilor obtineti, daca nu cea mai clara, una dintre cele mai clare poze-spion cu cea de-a sasea generatie alui BMW Seria 5 publicate pana in prezent.

    Bazata pe ceea ce se poate observa in aceasta fotogragfie, noua Serie 5 nu va fi intr-atat de radicala din punct de vedere al designului ca modelul actual. Noua generatie pe prelua numeroase linii de la noua Serie 7 care a fost dezvaluita in aceasta vara.

    Asemenea noului BMW Seria 7, si noua Serie 5 va fi inspirata din conceptul CS prezentat la Salonul Auto de la Beijing, ceea ce inseamna ca va beneficia de niste panouri laterale mai inalte si mai profilate si, cel mai important, nu va mai dispune de controversata parte posterioara introdusa de fostul sef de design Chris Bangle.

    In timp ce noul BMW Seria 5 va creste in dimensiuni cu cativa centimetri, ceea ce se traduce intr-un spatiu interior mai generos, inginerii germani vor reduce greutatea masinii prin folosirea unor componente din aluminiu.

    Gama de motorizari va cuprinde mai multe propulsoare pe benzina si diesel, intre acestea regasindu-se motorul turbo si cel natural aspirat in 6 cilindri, dar si un V8 biturbo si dieseluri cu 4 si 6 cilindri.

    In ceea ce priveste viitorul M5, surse din interiorul BMW sustin ca sportiva bavareza va renunta la actualul motor V10 de 5,0 litri care dezvolta 507 CP, care va fi inlocuit de un V8 biturbo mai puternic.

    Noul BMW Seria 5 va aparea in al doilea trimestru al anului 2010, iar vanzarile vor incepe spre finele aceluiasi an in Europa, in timp ce in SUA si alte piete globale vor demara in debutul anului 2011

    Vizualizari: 1097