rss

Spionat: BMW M7

  1. 09/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, M7, Serie 7, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi nimeni de la BMW nu a facut pana acum o declaratie oficiala vizavi de lansarea unui Serie 7 supersportiv, au existat cateva ocazii in care anumite voci din interiorul companiei au confirmat ca nici 750i, nici viitorul 760i nu vor fi cele mai puternice versiuni ale limuzinei de lux.

    Ca o consecinta directa, presa a inceput sa uziteze din ce in ce mai des "interzisul" termen "M7", pe care s-ar putea sa-l vedem lipit pe capacul portbagajului masinii din imagine.

    Aceasta a fost imortalizata in parcarea unui supermarket localizat la circa 100 km de Munchen, autorul fiind un vizitator al blog-ului Motortips .

    "Eroul" nostru a crezut initial ca e vorba de un prototip al viitorului Serie 5 insa, pe masura ce s-a apropiat de masina, si-a dat seama ca este un Serie 7 usor diferit de cele pe care le vazuse pana atunci pe strada.

    Jantele de mari dimensiuni, cu design special, sunt cele mai evidente noutati, insa un ochi avizat va remarca imediat si evacuarile duble cu forma trapezoidala, diferite de cele instalate pe modele de lux BMW obisnuite.

    Daca acesta este mult asteptatul M7 sau nu (la o adica, exista si ipoteza ca masina sa nu fie altceva decat un Serie 7 "plimbat" prin curtea unui tuner), o vom afla destul de curand; intre timp, nu putem decat sa speram ca BMW va da in sfarsit o replica serioasa celor mai rapide Merc-uri S-Klasse. Iar pentru asta, e nevoie de cel putin 600 CP.

     

    Vizualizari: 1455