rss

Spionat: baby-Cayenne in teste pe Nurburgring

  1. 09/05/2008
  2. Tags: Cayenne
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daca mai existau temeri ca zvonurile legate de faptul ca Porsche dezvolta un Cayenne mai mic (concurent pentru Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLK) nu sunt reale, iata o poza spion care le va infirma.
    Imaginea a fost facuta in Germania, pe celebrul Nurburgring, ceea ce inseamna ca dezvoltarea modelului este intr-o stare avansata.

    Chiar daca n-ar fi existat zvonuri in acest sens, Porsche cu siguranta ar fi dezvoltat acest model, doar si pentru faptul ca, de cand si-a marit participatiunea in Volkswagen AG, a pus mana pe tehnologia lui Audi Q5 fara sa investeasca un eurocent. Deci, de ce sa nu repete mega-succesul lui Cayenne, dar la o scara mai mica?

    Noul model se vrea un SUV mediu cu performante mari, iar de acest aspect se va ingriji o gama de motoare completa, formata din versiuni V6 si V8, atat aspirate, cat si supraalimentate.
    Intervalul puterilor va fi de 280-500 de cai, obtinute/asistate de tehnologii de ultima ora: injectie directa de benzina, cutii cu dublu ambreiaj, solutii bi-turbo.

    Se pare ca vor exista si versiuni diesel, respectiv hibride, dar acestea vor veni la cel putin un an dupa prezentarea oficiala.

    Vizualizari: 808