rss

Spionat: Audi TT-RS si RS5 la Nurburgring

  1. 08/10/2008
  2. Tags: Audi, RS, RS5, Spyshot, Tt-rs
    Vezi toate fotografiile (7)


    Doua supercar-uri din curtea Audi ce poarta indicativul RS au fost prinse "in flagrant" in timp ce testau de zor, unde altundeva decat la Nurburgring. Din pozele surprinse de paparazzi auto se pot observa usor diferentele de design pe care TT-RS le afiseaza fata de versiunea mai "soft" TTS.

    Se remarca prizele enorme de aer care incadreaza grila radiatorului si cele doua guri de evacuare ovale, incorporate in bumper-ul spate. Cel mai probabil, sub capota lui Audi TT-RS se va gasi un motor twin-turbo in cinci cilindri de 2.5 litri, capabil sa produca undeva intre 350 si 390 CP, ceea ce face ca acesta sa fie cel mai rapid model TT produs vreodata.

    In compania lui Audi TT-RS a fost fotografiat un alt autovehicul produs la Ingolstadt, si anume Audi RS5. Imaginile ne arata o parte frontala caracteristica modelelor RS, insa cele patru tevi de evacuare incadrate in spoilerul spate creaza ceva confuzie. Desi am fi tentati sa credem ca este vorba despre modelul S5, intru-cat versiunile RS folosesc un design cu numai 2 evacuari, toate indiciile dovedesc ca este vorba despre un Audi RS5.

    In ceea ce priveste motorizarea, se zvoneste ca RS5 va fi dotat cu acelasi propulsor pe care il gasim si pe A4, un V8 de 4.2 litri, insa in discutie mai intra un V8 twin-turbo sau V10-le imprumutat de RS6 de la Lamborghini Gallardo.



    Vizualizari: 1012