rss

Spionat: Audi TT RS

  1. 23/08/2008
  2. Tags: Audi, Spyshot, TT RS
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Cel mai tare TT se afla foarte aproape de momentul debutului oficial, insa chiar si asa germanii au mai gasit suficient timp pentru al supune unei (probabil) ultime sesiune de teste.

    Locatia aleasa a fost fierbintele stat Arizona, unde fotografii spioni au reusit sa surprinda masina complet necamuflata.

    Faptul ca TT RS s-a aratat in plenitudinea liniilor sale agresive nu ar trebui sa mai surprinda totusi pe nimeni, oricine care a urmarit pana acum lansarile creatiilor Quattro GMBH stiind la ce trebuie sa se astepte: jante cu design specific de mari dimensiuni, prize de aer fioroase decupate in spoiler-ul frontal, garda la sol cat sa strecori un pachet de tigari intre asfalt si podeaua masinii, plus nelipsitele logo-uri RS.

    TT RS se va folosi de toate aceste indicii precum o ciuperca otravitoare o face cu nuantele sale vii: te va atentiona ca nu e bine sa te iei de viata lui daca nu ai un stomac tare. Sub capota asteapta 350 CP, cu 78 CP mai multi decat in TTS si cu 5 CP mai multi decat herghelia lui Porsche Carrera, impresionanta fisa tehnica fiind completata de nelipsitul sistem de tractiune integrala quattro si de o cutie manuala cu sase trepte.

    Toate de luat acasa contra unei sume de minimum 50.000 de euro, bani la care Porsche abia iti ofera un Cayman...

    Vizualizari: 842