rss

Spionat: Audi TT Clubsport

  1. 16/05/2008
  2. Tags: Clubsport, S3, Tt
    Vezi toate fotografiile (6)

    Mult trambitata versiune Clubsport a modelului Audi TT, despre care se spune ca va fi cea mai nervoasa prin cei 300 de "cai" ai sai, a fost surprinsa "dezbracata" de paparazzi englezi in timpul unor teste in Germania.

    Dupa cum se poate observa, masina a fost fotografiata in versiunea finala de serie, care se distinge prin aspectul sau agresiv ce a preluat liniile de design ale conceptului perzentat in luna noiembrie anul trecut, la Salonul Auto de la Essen.

    La partea frontala, se remarca noul spoiler fata cu prizele de aer despartite, care este mai profilat decat la versiunea standard a masinii, precum si pasajele rotilor mai evazate si pragurile laterale, de asemenea foarte profilate, care fac ca TT Clubsport sa fie mai joasa.

    Marea noutate este reprezentata, ca si in cazul modelului similar Porsche din anii 50, de partea superioara a caroseriei, unde noua decapotabila de la Audi are un parbriz mai inclinat si geamuri laterale oblice.

    Sub capota a fost montat propulsorul turbo de 2.0TFSI de pe hatchback-ul S3, care dezvolta in cazul TT-ului Speedster 300 de cai-putere. Transmisia integrala Quattro, care asigura o aderenta si performante excelente, este realizata prin intermediul unei cutii de viteze S-Tronic cu dublu ambreiaj.

    Vizualizari: 984