rss

Spionat: Audi Q5

  1. 18/04/2008
  2. Tags: Audi, Audi q5
    Vezi toate fotografiile (7)
    Audi Q5 va fi prezentat in cele din urma la Salonul Auto de la Beijing ce va incepe peste numai trei zile, insa fotografii-spioni nu vor in ruptul capului sa ii lase pe cei din Ingolstadt sa aiba inca un moment de glorie, livrand un nou set de fotografii cu viitorul adversar al lui BMW X3, Land Rover Freelander si Mercedes GLK. Cu atat mai rau pentru Audi, masina este, de data aceasta, aproape fara nici un fel de camuflaj.

    Ceea ce ne permite sa constatam ca SUV-ul de talie medie este aproape o copie intrata la apa a marelui Q7, un lucru care pe multi ii va face sa sara in sus de bucurie. Asadar, aceeasi grila de radiator monumentala, bosaje reliefate sau linie a plafonului incordata si “scufundata” pe masura ce se apropie de posterior, doar ca acest design ii sta parca mai bine lui Q5, gratie profilului mai compact.

    Q5 va oferi inca de la lansare noua cutie de viteze cu sapte trepte si dublu ambreiaj, precum cateva motoare cu injectie directa pe benzina si diesel common-rail, toate preluate de la fratele de platforma tehnica A4.

    Ceva mai tarziu, va fi “servit” si top-modelul V8, echipat cu motorul de 4,2 litri aflat si in echiparea lui Q7.

    Via www.worldcarfans.com


    Vizualizari: 905